Pro Clinique

Fillers – Stylage

Smala läppar, besvär med mörka ringar under ögonen, envisa rynkor eller en omarkerad käklinje, det är bara några av de områden där fillers kan vara till god hjälp och ge ett fantastiskt lyft.

Vad är fillers?

I våra kroppar finns hyaluronsyra helt naturligt. Dess uppgift är att binda fukt och på så sätt skapa spänst och elasticitet i huden. Vid en fillerbehandling injicerar man en laboratorieframställd typ av hyaluronsyra under huden. Den har samma effekt som vår egen hyaluronsyra och passar därför utmärkt att fylla ut huden med, men också för att skulptera fram till exempel en skarpare käklinje eller ett par fylligare läppar med. Hos oss på Pro Clinique används Stylage. Det är tredje generationens laboratorieframställda hyaluronsyra som dessutom innehåller antioxidanter som bidrar till att minska svullnad och rodnad.

Finns det några kontraindikationer?

Om man har en infektion i huden eller svår acne bör man vänta tills dess att problemen helt läkt ut innan man injicerar fillers. Även den som lätt får ärrbildningar i huden bör undvika behandlingen. Gravida och ammande kvinnor bör inte heller göra fillers.

Kan fillers ge biverkningar?

Det är relativt vanligt att det förekommer en viss svullnad, blåmärken och rodnad precis efter behandlingen.

Fillerbehandlingar hos Pro Clinique

Läppar
Smala läppar besvärar många. Genom att varsamt injicera fillers kan man ge läpparna önskad volym.

Marionettlinjer (ledsen mun)
Marionettlinjer är de linjer som löper från munnen och ned mot hakan. Dessa fördjupas med åren med resultatet att man kan ser ofrivilligt sur ut. Genom att använda fillers i problemområdet kan man enkelt sudda bort en sur min.

Käke
En markerad käklinje är nyckeln till en vacker profil och ger en balanserad ansiktsform. En god nyhet är att det går att skapa en skarpare käklinje med hjälp av en fillers om man saknar en sådan.

Kinder
Med åren förlorar ansiktet volym och elasticitet, något som gör att kindbenen blir mindre tydlig. Genom att lägga fillers i problemområdet kan man enkelt skulptera fram och återställa kindbenens utseende.

Tear through (mörka ringar under ögonen)
Mörka ringar i området under ögonen gör att vi ser trötta och slitna ut. Med en fillerbehandling återskapar man volym under ögat, något som ger ett piggare och fräschare intryck.Näslyft och näskorrigering
Många tror att näsans utseende endast går att korrigera med hjälp av avancerad kirurgi. Det är dock fel. Om näsan är sned, har en knöl eller inte är riktigt symmetrisk är det exempel på problem som går att korrigera med fillers.

Nasolabiala linjer
De nasolabiala linjerna är de linjer som löper från näsvingen och ned mot munnen. Ofta blir dessa linjer djupare med åren, något som kan skapa ett lite ilsket eller ledset ansiktsuttryck. Genom att fylla ut vecken kan man minska linjernas djup.

Haka
En markerad haka är en av huvudingredienserna för ett välbalanserat ansikte. Många är missnöjda med en svag eller indragen haka. Då är det bra att veta att hakan kan omformas med hjälp av fillers och på så sätt skapa en mer framträdande kontur och profil.

Ansiktslyft
Det är möjligt att med fillers lyfta hela ansiktet utan att använda sig av kirurgi. Med åldern blir huden slappare och ansiktet förlorar volym, något som gör att man ser äldre ut. Med hjälp av fillers kan man konturera fram de förlorade ansiktslinjerna och på så sätt skapa ett ungdomligare utseende.

Ytliga rynkor
Med hjälp av Hydro Stylage är det enkelt att skapa en hud med lyster och färre fina linjer. Behandlingen återfuktar och gör fina linjer i ansiktet mindre framträdande.

Hyalase
Om man inte är nöjd med resultatet av en fillerbehandling kan man behandla med Hyalase. Genom att injicera hyalase påskyndas nedbrytningen av hyaluronsyra och fillers försvinner fortare.

Gör behandlingen ont och när syns resultatet?

Smärttröskeln är som bekant olika hög hos olika människor. Det gör att man inte kan säga exakt hur smärtsam en individ kommer att uppleva behandlingen.
Generellt kan man säga att olika delar av ansiktet upplevs olika smärtsamt. Många brukar tycka att läpparna gör extra ont att fylla.
 Efter 48 timmar brukar man säga att det slutgiltiga resultatet syns. Detta håller sedan i sig i fyra till tolv månader.

Estetisk klinik i Göteborg

Vi jobbar alltid med noggrannhet, dedikation & ärlighet.
Vi erbjuder dig som kund det senaste inom estetiska behandlingar & medicinsk hudvård.

Nyheter hos oss!

Kontakta oss

Kyrkogatan 44
411 15 Göteborg

Scroll to Top